RENOVATION

Restaurering

VI TILBYDER

Restaurering af biler

Er du ked af at din klassiske bil eller veteranbil er begyndt at falde af på den, og har du brug for hjælp til at skaffe originale dele til udskiftning? Så lad Aabenraa Autogaard hjælpe dig med restaurering af din bil.

Aabenraa Autogaard er specialister inden for restaurering af biler. Vi har igennem mange år hjulpet glade og tilfredse ejere af veteranbiler og klassiske biler med at få deres køretøjer til at stå som var de ganske nye.

Er du således indehaver af en klassisk Porsche, Mercedes-Benz, Jaguar eller lignende, er du kommet til det rette sted. Aabenraa Autogaard kender de klassiske biler og deres behov, og kan hjælpe med alt fra udskiftning af dele til lakering af din bil så den kommer til at stråle igen.

RESTAUREREING

Få de bedste reservedele i original kvalitet hos Aabenraa Autogaard

Aabenraa Autogaard sætter en ære i at restaurere klassiske biler således at disse kommer til at stå så tæt på deres oprindelige stand som overhovedet muligt. Derfor anvendes udelukkende dele i original kvalitet.

Du kan trygt overlade din klassiske bil eller veteranbil til restaurering hos Aabenraa Autogaard og forvente et smukt resultat. Vi sørger for at alt arbejde på din bil bliver udført 100% efter bogen. Og du kan være helt sikker på at bilen er i fin og køreklar stand når den har været forbi vort værksted.

VI TILBYDER

Klargøring af klassisk bil eller veteranbil til syn

Veteranbiler skal synes hvert ottende år. Er det på tide at få klargjort din veteranbil til syn? Så kan du roligt overlade denne opgave til Aabenraa Autogaard, og være sikker på at denne bliver løst til UG med kryds og slange.

I forbindelse med klargøring til syn sørger vi for at teste bremser og lygter samt mekaniske og bærende dele, her under affjedring. Al håndtering foregår selvfølgelig under hensyntagen til bilens type og beskaffenhed.