DIT LOKALE

MERCEDES VÆRKSTED
I AABENRAA

VI TILBYDER

SERVICE AF MERCEDES

Hos Aabenraa Autogaard er vi specialister i service af Mercedes biler. På vores værksted på Engvej 11 i hjertet af Aabenraa har vi gennem de sidste 70 år været lokalt værksted i byen. Vi tilbyder service på alle klasser og typer af Mercedes og altid til konkurrencedygtige priser. For at sikre den bedste driftssikkerhed og levedygtighed på din Mercedes, er det en god ide at få
udført eftersyn med jævne mellemrum. Hos Aaaberaa Autogaard sørger vi at alt fungerer optimalt på din Mercedes, så du kan få glæde af den, mange år ud i fremtiden.

Vi kan blandt andet hjælpe dig og din Mercedes med følgende:

  • Service & reparation
  • Forsikringsskader
  • Fejlsøgning & diagnosetest
  • Digital registering & dokumentation af service & reparation (DSB)
  • Hjulskift og hjulopbevaring

VI TILBYDER

REPARATION AF MERCEDES

På vores autoværksted i Aabenraa, tilbyder vi alle former for reparation af din Mercedes. Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring og kender bilmærket som deres egen bukselomme. Desuden sendes vores mekanikere på kursus med jævne mellemrum, hvor de bliver opdateret på de nyeste tiltag og teknologier inden for branchen. Du kan derfor trygt overlade din Mercedes hos os, når den trænger til reparation, serviceeftersyn eller udskiftning af reservedele.

Når noget skal udskiftes på din Mercedes, benytter vi så vidt muligt originale reservedele. Vi præsenterer dog gerne alternative løsninger, hvis vi vurdere at dette giver en lavere pris med samme kvalitet. Vi tilbyder 3 års garanti på alle reservedele.

HURTIG SVARTID

BOOK TID TIL DIN MERCEDES

Uanset om din Mercedes skal have udført serviceeftersyn, reparation eller andet, så kan du booke tid til din Mercedes hos Aabenraa Autogaard. Vores erfarne medarbejder er eksperter i Mercedes og står klar til at tage sig godt af din bil. Har du behov for en lånebil mens bilen er på værksted, stiller vi naturligvis gerne en til rådighed.

Når din bil har været til service hos os, får du et stempel i servicebogen og så nulstiller vi tælleren til service. Tryk på knappen herunder for at booke en tid til service, eller reparation. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på telefon 74 62 35 42 eller sende en email til kim@autogaard.dk. Vi bestræber os på at besvare din forespørgsel snarest muligt.