VI ER EKSPERTER I

Veteranbiler og klassiske biler – Reparation og service

EKSPERTER

Reparation og service

Ejer du en smuk gammel veteranbil, og ønsker du at bevare den så tæt på dens originale udseende som muligt? Så handler det om at finde et autoværksted som kan hjælpe dig med at skaffe de rigtige dele og sørge for at bilen bliver håndteret efter alle gældende forskrifter.

Hos Aabenraa Autogaard har vi mange års erfaring inden for reparation og servicering af veteranbiler og klassiske biler. Vi kæler for detaljerne, og sikrer at din bil får den helt rigtige behandling.

VETERAN

Hvad er en veteranbil?

En veteranbil er defineret som en bil der blev indregistreret første gang for mere end tredive år siden. Som regel vil en klassisk veteranbil dog være noget ældre, og samtidig tilhøre et af de mere luksuriøse brands som for eksempel Porsche, Cadillac, Mercedes-Benz, Rolls Royce eller lignende.

Også klassiske biler af mærkerne Ford og MG er populære som veteranbiler. Og velkendte modeller så som Volvo Amazon, Volkswagen Beetle og Citroën 2CV er efterhånden også rykket ind i veteran klassen.

VETERAN

Syn af veteranbil

En veteranbil skal synes hvert 8. år. Står din veteranbil for at skulle til syn, kan du hos Aabenraa Autogaard få hjælp til at klargøre bilen. En klargøring til syn af veteranbil hos Aabenraa Autogaard indebærer blandt andet test af bremser og justering af lygter samt kontrol af mekaniske og bærende dele.

Det er vigtigt at en klargøring til syn sker under hensyntagen til veteranbilens særlige karakteristika og unikke dispositioner. Hos Aabenraa Autogaard er vi eksperter inden for netop dette område, og kan derfor stille garanti for den grundigste klargøring af din veteranbil.

VETERAN

Reparation af veteranbil

Aabenraa Autogaard hjælper også gerne med udbedring af skader eller udskiftning af dele på din veteranbil. Vi anvender udelukkende dele af original kvalitet, og bestræber os på at holde din bil så tæt på det originale forlæg som muligt.